Liiketoimintaa tukevat ratkaisut

Joustava IT360®-palvelukokonaisuus.

#IT360®

pilvi_360_240px

Haluatko pystyä työskentelemään missä tahansa?

Pilvipalvelu tehostaa liiketoimintaasi huomattavasti – voit saavuttaa enemmän vähemmällä vaivalla. Nykypäivänä sinulla on mahdollisuus olla yhteydessä keneen tahansa, milloin tahansa ja mistä tahansa. Pilvipalvelu joustaa tarpeittesi mukaan, ja sen koko voi olla juuri niin pieni tai suuri kuin haluat.

turva_360_240px

Haluatko varmistaa, että tietosi ovat visusti turvassa?

Autamme sinua turvaamaan tietokonejärjestelmäsi ja tietoverkkosi alati kasvavia tietoturvauhkia vastaan. Takaamme, että tietoturvaratkaisumme suojaavat yritystoimintasi sekä nykyisiltä että tulevilta uhkatekijöiltä. Palvelumme kattaa mm. virustorjuntaohjelmat ja tietoturvapalvelimet sekä nykyaikaiset palomuurit.

yhteys_360_240px

Haluatko toimivan ja kattavan verkkoympäristön?

Tarvitsetpa sitten kiinteää tai liikkuvaa ratkaisua, meillä on runsaasti kokemusta eri teknologioista, joilla saadaan toteutettua juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva verkkoratkaisu.

ilme_360_240px

Haluatko piristää yrityksesi ilmettä?

Nykyisen ilmeen freesaus tai kokonaan uuden luominen – meiltä saat kaikki graafisen suunnittelun palvelut joita tarvitset. Sekä verkkosivustot että muut digitaaliset suunnittelutyöt, unohtamatta perinteistä printtiä. Ideasta toteutukseen asti.

Maamme parhaat IT-palvelut

Tukiratkaisut, ylläpito ja laitehankinnat.

#PALVELUT

#TUKI

Tarjoamme nopeaa ja asiantuntevaa teknistä tukea ongelmatilanteessa sekä laitteiden käyttöönotossa. Kartoitamme ongelmakohdan nopeasti ja hoidamme asian heti kuntoon – näin säästyy arvokasta työaikaa. Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus teknisen tuen tehtävistä etkä tarvitse sanakirjaa kommunikoinnissa.

#YLLÄPITO

Räätälöityjen ylläpitosopimusten kautta huolehdimme, että tietokoneet ja laitteet pysyvät kunnossa, sekä päivitykset ovat aina ajan tasalla. Jatkuvalla ylläpidolla laitteiden ja koneiden elinikä kasvaa sekä ongelmat vähenevät. Koulutamme asiakkaitamme uusien ominaisuuksien ja ohjelmistojen käytössä.

#LAITEHANKINTA

Meiltä saat kätevästi tietokoneet ja ohjelmistot Apple sekä Microsoft -ympäristöihin aina käyttövalmiiksi asennettuna. Opastamme uusien koneiden ja ohjelmien käytössä, jotta työntekijä pääsee heti töihin. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa tarpeisiin sopivat ja kustannustehokkaat ratkaisut.