Palvelimet

Tehokkaat ja skaalautuvat palvelinratkaisut

#pilvi

Pilvipalvelimen avulla pääset tietoihin käsiksi mistä ja milloin vain, ja sen koko on helposti räätälöitävissä. Autamme määrittelemään oikean kokoisen palvelimen yrityksesi tarpeisiin, ratkaisu löytyy niin palvelinten kuin sovellustenkin ylläpitoon. Autamme myös siirtämään vanhat fyysiset palvelimet pilvipalvelimeen. Meiltä löytyvät sekä kotimaiset että ulkomaiset palvelimet tarpeen mukaan.

palvelimet_mobiili

Erilaiset palvelinratkaisut

SOVELLUSALUSTA PILVESSÄ
Sovellusalusta nopeuttaa ja tehostaa sovelluskehitysprojekteja, ja se mahdollistaa käytössä olevan palvelinkapasiteetin tehokkaamman hyödyntämisen. Sovellusalusta on hyvin joustava, ja se voidaan integroida moneen erilaiseen ympäristöön. Alusta skaalautuu joustavasti, ja sen hallinta voidaan automatisoida helposti.

VIRTUAALIPALVELIMET
Virtuaalipalvelimet tarjoavat tehokkaat ja skaalautuvat palvelinratkaisut. Palvelinresurssit mitoitetaan tarpeen mukaan, ja niiden ominaisuuksia (kuten suoritinteho ja keskusmuisti) voidaan muuttaa koska tahansa!

Tälläkin hetkellä meillä on satoja virtuaalipalvelimia ajossa, ja lukemattomien palvelinprojektien myötä kokemuksemme virtuaalipalvelimista on kasvanut hyvin korkealle tasolle.

WEBHOTELLIT
Myös webhotellit ovat kätevästi räätälöitävissä tarpeen mukaan, ja ne voivat sisältää www-palvelimen lisäksi myös mm. sähköpostipalvelimen, FTP-palvelimen sekä tietokantapalvelimen. Lisäksi webhotelliin voidaan liittää erilaisia verkkosovelluksia. Webhotelli voi olla myös täysin yrityksesi käyttöön varattu palvelin, mikäli tarvitaan suurinta mahdollista suorituskykyä.